0
Winkelwagen
€ 0,00
Hoe wordt het vlees verpakt?
Het vlees wordt per 2 stuks verpakt. Vriest u het direct in, na ontvangst, dan is het 3 maanden houdbaar.

Hoe wordt het vlees verzonden?
Het verzenden van ons vlees wordt verzorgd door Vers&Fijn B.V., gekoeld vervoer, zodat het vlees vers bij u afgeleverd wordt. Zij zorgen voor een 24-uurs levering. U ontvangt van Vers&Fijn een e-mail met daarin de info over de levering.
Heeft u vragen over de levering van Vers&Fijn is het e-mail adres: klantenservice@versenfijn.nl
Tel. nr. 030-2270438

Verzendkosten
De gekoelde verzendkosten zijn voor onze rekening.
 
Levering
De dagen van levering zijn woensdag, donderdag en vrijdag. (voor Friesland/Groningen en Zeeland is de afleverdag donderdag) Als uw bestelling en betaling voor 12:00 uur bij ons binnen is, dan ontvangt u het pakket de eerst volgende leveringsdag of de dag die u zelf heeft aangegeven tijdens het bestellen.
Houdt u er rekening mee, dat na ontvangst het vlees gelijk in de koeling c.q. vriezer wordt gelegd! Komt één van deze dagen niet uit? Laat het ons dan weten via onze contactpagina.
 
Bewaren van vlees
Als uw bestelling binnenkomt, dan moet u gelijk het vlees in de koeling/vriezer bewaren.
De beste manier van ontdooien is op een schaaltje in de koelkast. Het ontdooien van het vlees zal ongeveer een dag in beslag nemen. 
 
Betalen
U kunt online betalen via: Ideal
 
Prijs en gewicht
Het vlees wordt opgedeeld in porties: als u een product van 150 gram koopt dan kan dit ook 155 gram zijn, nooit minder!
 
Annuleren van uw bestelling
Annuleren kan, maar deze optie vervalt als het pakket al is aangeboden bij
Vers&Fijn B.V.
 


Over ons

Niet zomaar vlees! Nee, vlees met een verhaal. Bij ons bestelt u uitstekend scharrel- en natuurvlees. Wij bieden verschillende pakketten waaronder ook een probeerpakket. Laat u verrassen door de kwaliteit en smaak. En wilt u alles weten over wat u eet? Lees de verhalen achter vleesmeteenverhaal.nl. Een webshop van de slager, voor u, met kwaliteitsvlees.

Vlees webshop

Heeft u ooit vlees gekocht via internet? De meeste mensen niet. Waarom? Omdat het nog niet zolang mogelijk is. Tegenwoordig zijn webshops niet meer weg te denken op het wereldwijde web. En nu heeft de slager ook een webshop! Vlees met een verhaal verkoopt kwaliteitsvlees en bezorgt het bij u thuis. Nieuwsgierig? Bestel eens ons probeerpakket.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW