0
Winkelwagen
€ 0,00

Wij lezen graag uw ervaring met onze webshop. Hoe heeft u het bestelproces ervaren? Heeft u lekker gegeten? Is ons vlees aan te raden? Bedankt voor uw mening!

Diana Mastenbroek - 20/05/2016 om 19:23

Heel blij met de producten van het proefpakket. Diepgevroren meegenomen op vakantie en dat was een succes. Na ontdooien en bereiden was de smaak net zo lekker als vers bij de slager vandaan. Echt top!

Bert Vollebergh - 27/04/2016 om 14:49

De uitslag van de test = helemaal top. We kenden Slager Post al enige jaren en hadden niet verwacht dat het pakket daar nog iets aan kon toevoegen. Het tegendeel is waar. Goed vlees, goede porties, makkelijk te ontdooien. Dus helemaal top!! We gaan ons volgende pakket bestellen.

Ria Broeke - 21/04/2016 om 15:03

Ik was de gelukkige winnares van de facebook actie; win het proefpakket.
En echt waar je proeft het verschil, smaak is goed en het vlees heeft een mooie structuur.
Wij hebben nog niet alles op gegeten, maar de verse worst, slavinken en biefstuk waren heeeeeerlijk!

nogmaals onze dank!

Bert Vollebergh - 08/04/2016 om 15:39

Wij hebben de mazzel dat de slager vlak bij ons om de hoek is. Zojuist mijn eerste pakket opgehaald. Ziet er goed uit, mooie porties, goed diep gevroren. De komende dagen gaat de 'smaak-test' plaats vinden! Wordt vervolgd

Wouter Post - 31/03/2016 om 10:39

Niks meer dan lof over vleesmeteenverhaal.nl! Ik mag mezelf gelukkig prijzen om als proefkonijn te dienen voor dit geweldige initiatief! Het vlees werd keurig op de afgesproken datum bezorgd en was nog steeds diep bevroren. Na het ontdooien was het vlees goed van smaak en kleur. Bedankt vleesmeteenverhaal.nl voor het mogen testen van jullie nieuwe concept!

 
Pagina 1 van 1
 

Over ons

Niet zomaar vlees! Nee, vlees met een verhaal. Bij ons bestelt u uitstekend scharrel- en natuurvlees. Wij bieden verschillende pakketten waaronder ook een probeerpakket. Laat u verrassen door de kwaliteit en smaak. En wilt u alles weten over wat u eet? Lees de verhalen achter vleesmeteenverhaal.nl. Een webshop van de slager, voor u, met kwaliteitsvlees.

Vlees webshop

Heeft u ooit vlees gekocht via internet? De meeste mensen niet. Waarom? Omdat het nog niet zolang mogelijk is. Tegenwoordig zijn webshops niet meer weg te denken op het wereldwijde web. En nu heeft de slager ook een webshop! Vlees met een verhaal verkoopt kwaliteitsvlees en bezorgt het bij u thuis. Nieuwsgierig? Bestel eens ons probeerpakket.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW