0
Winkelwagen
€ 0,00

Webshop voor lekker en eerlijk vlees.
Scharrel- en natuurvlees bestellen, online betalen en thuis laten bezorgen via onze webshop vleesmeteenverhaal.nl. Geïnteresseerd? Lees de verhalen achter ons vlees in de bovenstaande hoofdstukken. Wilt u bestellen? Maak een keuze uit onderstaande pakketten, betaal gemakkelijk via IDeal en het pakket wordt thuisbezorgd.

Verpakking en verzending. (geen verzendkosten)
Uw vlees wordt vacuüm verpakt. Middels een speciale verpakking blijft uw bestelling keurig op temperatuur Dit is uitvoerig getest! U betaalt bij ons geen verzendkosten. Het verzenden van ons vlees wordt verzorgd door Vers&Fijn. Zij zorgen voor een 24-uurs levering. Als uw bestelling binnenkomt, dan moet u gelijk het vlees in de koelkast of vriezer bewaren. De beste manier van ontdooien is op een schaaltje in de koelkast. Het ontdooien van het vlees zal ongeveer een dag in beslag nemen. 

Bezig met laden...
Probeerpakket
Proef het scharrel- en natuurvlees van onze 3 top leveranciers. Eerlijk en heerlijk vlees als diepvriespakket bij u thuisbezorgd.
62,50
Combinatie pakket
Gecombineerd pakket met vlees van 3 top leveranciers. Eerlijk en heerlijk vlees als diepvriespakket bij u thuisbezorgd.
135,00
Livar Kloostervarken Vleespakket
Smaak als beloning voor goede zorg! Livar Limburgs Kloostervarken is bijzonder kwalitatief varkensvlees.
100,00
Limousin Regionaal Vleespakket
Meer smaak, super van kwaliteit, dry-aging geschikt, garantie van veilig en lekker en bovendien 100% vrij van antibiotica. Online rundvlees bestellen doet u...
120,00
Over ons

Niet zomaar vlees! Nee, vlees met een verhaal. Bij ons bestelt u uitstekend scharrel- en natuurvlees. Wij bieden verschillende pakketten waaronder ook een probeerpakket. Laat u verrassen door de kwaliteit en smaak. En wilt u alles weten over wat u eet? Lees de verhalen achter vleesmeteenverhaal.nl. Een webshop van de slager, voor u, met kwaliteitsvlees.

Vlees webshop

Heeft u ooit vlees gekocht via internet? De meeste mensen niet. Waarom? Omdat het nog niet zolang mogelijk is. Tegenwoordig zijn webshops niet meer weg te denken op het wereldwijde web. En nu heeft de slager ook een webshop! Vlees met een verhaal verkoopt kwaliteitsvlees en bezorgt het bij u thuis. Nieuwsgierig? Bestel eens ons probeerpakket.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW