0
Winkelwagen
€ 0,00
Wie zijn wij?

Wij zijn Peter en Angèle Post en hebben samen al 34 jaar een slagerij. Begonnen in de zaak van vader Post in Den Haag en uiteindelijk terecht gekomen in Vreeswijk, Nieuwegein.
Gedurende de eerste 20 jaar hebben wij de kwaliteit en de smaak langzaam zien afnemen en zijn daarom op zoek gegaan naar beter, lekkerder en verantwoorder vlees. 
Vlees, waarvan wij precies weten, wat voor een leven het dier heeft gehad. Waar ze gelopen hebben, de wijze van slachten en de verwerking; allemaal van invloed op de uiteindelijke smaak en kwaliteit.

Het rundvlees hadden we al snel gevonden bij boeren, die koeien houden in gebieden van Natuurmonumenten en later bij Staatsbosbeheer op een manier zoals U en ik dat graag zien; in de vrije natuur in groepen met stier en kalveren.

Meer over rund.....

De zoektocht naar goed varkensvlees was langer, omdat we niet alleen lekker vlees wilden, maar ook diervriendelijk gehouden. De perfecte match vonden we bij Livar, dat toen nog een klein bedrijf was. Dit is varkensvlees zoals het vroeger was, stevig smaakvol, en mals. Livar wordt dan ook als enige beloond met 3 sterren door de dierenbescherming.

Meer over Livar.......

Voor 'goede' kip, zijn we in Frankrijk uitgekomen, waar de markt voor smaakvolle produkten nu eenmaal veel groter is. Poulet d'Yvonne steekt volgens ons met kop en schouders boven alles uit, ook hier wéér de smaak van vroeger; je proeft écht kip en ervaart geen vocht uittreding in de pan! 

Meer over Poulet d'Yvonne.....

Dit is in het kort 'het verhaal' achter ons vlees.

Waarom deze webshop:
Wij willen mensen, die op zoek zijn naar eerlijk, gezond en lekker vlees, wat ook nog diervriendelijk is gehouden, de kans bieden, het bij ons als diepvriespakket te bestellen en dat kan door héél Nederland (op de dag dat U thuis bent).Foto: Piet en Peter Post in het slagers museum

Over ons

Niet zomaar vlees! Nee, vlees met een verhaal. Bij ons bestelt u uitstekend scharrel- en natuurvlees. Wij bieden verschillende pakketten waaronder ook een probeerpakket. Laat u verrassen door de kwaliteit en smaak. En wilt u alles weten over wat u eet? Lees de verhalen achter vleesmeteenverhaal.nl. Een webshop van de slager, voor u, met kwaliteitsvlees.

Vlees webshop

Heeft u ooit vlees gekocht via internet? De meeste mensen niet. Waarom? Omdat het nog niet zolang mogelijk is. Tegenwoordig zijn webshops niet meer weg te denken op het wereldwijde web. En nu heeft de slager ook een webshop! Vlees met een verhaal verkoopt kwaliteitsvlees en bezorgt het bij u thuis. Nieuwsgierig? Bestel eens ons probeerpakket.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW