0
Winkelwagen
€ 0,00
Combinatie pakket

Gecombineerd pakket met vlees van 3 top leveranciers. Eerlijk en heerlijk vlees als diepvriespakket bij u thuisbezorgd.

Gewicht   

6,000 KG

€ 135,00
Prijs per Pakket

 

Aantal: 
Bestellen

Inhoud van dit vleespakket (porties per 2 verpakt)

 • 2 x 2 kipdij
 • 2 x 2 kipfilets
 • 400 gr. dijvlees in blokjes
 
 • 2 x 2 slavinken
 • 2 x 2 verse worst
 • 2 x 2 speklapjes
 • 2 x 200 spekblokjes
 • 2 x 2 filetlapjes
 • 2 x schouderkarbonade
 
 • 2 x 2 biefstukjes
 • 2 x 2 runderburgers
 • 2 x 400 gr. rundergehakt
 • 2 x rib-eye
 • 2 x 2 Duitse biefstukken

Verzending en verpakking (geen verzendkosten)
Uw vlees wordt vacuüm verpakt en diepgevroren. Het vlees is dan tot 3 maanden houdbaar. Middels een speciale verpakking blijft uw bestelling tot 48 uur op temperatuur. Dit is uitvoerig getest! U betaalt bij ons geen verzendkosten. Het verzenden van ons vlees wordt verzorgd door PostNL. Zij zorgen voor een 24-uurs levering. Als uw bestelling binnenkomt, dan moet u gelijk het vlees in de vriezer bewaren. De beste manier van ontdooien is op een schaaltje in de koelkast. Het ontdooien van het vlees zal ongeveer een dag in beslag nemen. 
‚ÄčLimousin Regionaal Rundvlees - Grazers van natuurgebieden
Wij verkopen uitsluitend Limousin rundvlees. De Limousin runderen grazen voornamelijk in natuurgebieden van Staatsbosbeheer in de Peel en Maas, de Kempen en Heuvelland. Moeder met kalf leven samen in een groep. Zij zijn sterk en gezond , daarom is dit ras dan ook zeer geschikt voor natuurbegrazing. Dat de runderen de rust en ruimte hebben, kan je proeven; het geeft meer smaak, is super van kwaliteit, geschikt voor dry-aging en geeft vooral de garantie van veilig en lekker en bovendien 100% vrij van antibiotica.Eén maal per jaar bezoeken wij met onze medewerkers niet alleen de boer, maar ook de diverse gebieden waar de Limousins lopen. Wij vinden het belangrijk om de lijnen kort te houden en kunnen zo volledig achter onze produkten staan.

Livar Limburgs Kloostervarken - Smaak als beloning voor goede zorg!
Wij behoren tot een klein en streng geselecteerd gezelschap van vakmensen dat 'geselecteerd Livar specialist' is. En daar zijn we trots op! Livarvlees is niet overal verkrijgbaar. Om een breed assortiment van het bijzondere varkensvlees te mogen aanbieden dienen specialisten voldoende kennis te hebben van het Livar varken, haar leefwijze en haar rijke historie. Bovendien moet de specialist alles weten van het op ambachtelijke wijze verwerken van het vlees tot kwalitatieve en mooie producten. Om die kennis te bezitten zijn wij onder andere op bezoek geweest bij Abdij Lilbosch in Echt . In de kloostertuinen van deze abdij scharrelen een deel van de Livarvarkens waar ze met veel liefde worden verzorgd door de monniken. Daarnaast hebben wij een uitgebreid programma gevolgd, om uiteindelijk het felbegeerde predicaat 'geselecteerd Livar specialist' te mogen dragen.

Poulet D'Yvonne - De Franse Scharrelkip
Sinds 12 jaar een topper in ons assortiment afkomstig uit de buurt van het riviertje D'Yonne in Bourgogne Frankrijk. Wij importeren deze prachtige scharrelkip zelf. Hebben daardoor rechtstreeks contact met de mesters en verwerkers. De kwaliteit van deze kip is mede daardoor gegarandeerd. Een van de eerste scharrelkippen op de Nederlandse markt en al jaren een favoriet  produkt bij onze afnemers/scharrelvleesspecialisten. 


Over ons

Niet zomaar vlees! Nee, vlees met een verhaal. Bij ons bestelt u uitstekend scharrel- en natuurvlees. Wij bieden verschillende pakketten waaronder ook een probeerpakket. Laat u verrassen door de kwaliteit en smaak. En wilt u alles weten over wat u eet? Lees de verhalen achter vleesmeteenverhaal.nl. Een webshop van de slager, voor u, met kwaliteitsvlees.

Vlees webshop

Heeft u ooit vlees gekocht via internet? De meeste mensen niet. Waarom? Omdat het nog niet zolang mogelijk is. Tegenwoordig zijn webshops niet meer weg te denken op het wereldwijde web. En nu heeft de slager ook een webshop! Vlees met een verhaal verkoopt kwaliteitsvlees en bezorgt het bij u thuis. Nieuwsgierig? Bestel eens ons probeerpakket.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW