0
Winkelwagen
€ 0,00
 03/11/2016

3 sterren voor Livar

Sinds dit jaar is de hele keten van Livar gecertificeerd met 3 sterren van het Beter Leven keurmerk van de Dierenbescherming. Livar is hiermee de enige varkenshouderij (buiten de biologische sector) met dit hoogst haalbare predicaat voor dierenwelzijn.
Lees hier meer over deze mooie prestatie.

Nieuwe bezorgdienst

Wij verwelkomen Vers & Fijn koeltransport! Na wat gesteggel met de vorige koeriersdienst zijn wij vanaf heden over gestapt op koeltransport. Het bedrijf Vers & Fijn is gespecialeerd in gekoelde producten en levert door heel Nederland. Nu hoeven wij en onze klanten zich geen zorgen meer te maken dat ons vlees ontdooit tijdens het vervoer. Daarmee nemen wij ook afscheid van de tempex dozen die wij hiervoor gebruikten. Wij hebben heel veel vertrouwen in deze nieuwe werkwijze.

Over ons

Niet zomaar vlees! Nee, vlees met een verhaal. Bij ons bestelt u uitstekend scharrel- en natuurvlees. Wij bieden verschillende pakketten waaronder ook een probeerpakket. Laat u verrassen door de kwaliteit en smaak. En wilt u alles weten over wat u eet? Lees de verhalen achter vleesmeteenverhaal.nl. Een webshop van de slager, voor u, met kwaliteitsvlees.

Vlees webshop

Heeft u ooit vlees gekocht via internet? De meeste mensen niet. Waarom? Omdat het nog niet zolang mogelijk is. Tegenwoordig zijn webshops niet meer weg te denken op het wereldwijde web. En nu heeft de slager ook een webshop! Vlees met een verhaal verkoopt kwaliteitsvlees en bezorgt het bij u thuis. Nieuwsgierig? Bestel eens ons probeerpakket.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW